Turvatuotteet Kuvavalvonta

Uusin tekniikka ja palvelu ennaltaehkäisee vahinkoja, tukee toiminnan häiriöttömyyttä ja suojaa rakentamisen / tuotannon keskeytyksiltä. Meiltä saatte hälytysvalvontaan kokonaan uuden palvelun, jossa luvaton kulku käsitellään vartiointiliikkeen valvomossa, ennen kuin siitä aiheutuu kohteella lisää vahinkoa.

Turvatuotteet kuvavalvonta; kuukausimaksullisena palveluna rakennustyömaille, kiinteistöjen aluevalvontaan ja vaikka kiinteistön sisätilojen hälytysvalvontaan murtohälytyslaitteen tilalle.

Tarjoamme Teille palveluna kuukausimaksullista tallentavaa kuvavalvontaa (tekniikka on Avigilon ACC7 älykäs videoanalytiikka), kohteenne hälytysvalvontaan. Palvelu sisältää kohteenne kameravalvonnan, vartiointiliikkeen 24/7 kuvavalvomon ja vartijan kuulutuksen kaiuttimella kohteelle. Kuvavalvomoon avautuu hälytystapahtumasta hälytyskuvayhteys kohteelle, ja jos vartijan kuulutus ei vielä poista henkilöitä alueelta, niin vartija voi tarvittaessa ajaa kohteelle (ajovalmius sovitaan erikseen). Kuvavalvomo voidaan ajastaa työmaalla esimerkiksi yöajaksi Ma-Su 19:00-06:00 ja tallennus toimii aina 24/7. Luvallinen kulku yöaikaan ja toimenpiteet siihen sovitaan vartiointiliikkeen kanssa erikseen. 

Tallennin asennetaan avaimella lukittuun metalliseen laitekaappiin ja etäyhteys tehdään suojatulla mobiili 4G VPN etäyhteydellä, kamera-asema sisältää FullHD IR IP-kameran. Tallenteiden haku ja toimitus tilaajan yhteyshenkilölle tapahtuu Turvatuotteet.fi toimesta ja se sisältyy kk-hintaan. Laitekaappi vaatii asennuspaikalla 230 VAC pistorasian sähkösyöttöön.

Käänny asiantuntijan puoleen ja pyydä Turvatuotteet Kuvavalvonta palvelustamme tarjous!