Turvatuotteet taloyhtiöille

Turvallisuutta meidän kaikkien eduksemme

Taloyhtiöiden kiinteistöjen ja sen piha-alueiden turvallisuusseikat ovat nousseet yhä tärkeämmiksi modernin maailman tuomien haasteiden takia.

Taloyhtiössä kiinteistön tilat suojataan palovaroitinjärjestelmällä, joka palonalun havaittuaan tekee hälytyksen kohteessa sekä tekee ilmoituksen vartiointiliikkeeseen.

Turvatuotteet auttaa sinua löytämään parhaat turvallisuutta parantavat laitteet ja ratkaisut.

Kysy lisää!

Kiinteistön piha-alueet, autopaikat ja -hallit, sisäänkäynnit sekä varastot on hyvä varustaa kameravalvonnalla. Asiasta päätetään yhtiökokouksessa. Kameravalvonnassa tulee noudattaa lainsäätäjän ohjeistuksia.

Kääntymällä asiantuntijan puoleen, voimme kartoittaa eri tilojen turvatilanteen. Ota yhteys Turvatuotteisiin. Rakennetaan teille parhaiten sopivat ratkaisut turvallisuuden kohentamiseksi ja omaisuuden suojaamiseksi.

Avigilon kameravalvontajärjestelmä

Kahden 2 MP Avigilon kameran tallentava kameravalvontajärjestelmä kaapeloituna taloyhtiöön. Tallenteiden haku ja toimitus eteenpäin tehdään kohteen sopimuksen mukaisesti, tapahtuu suojatun VPN Mobiiliyhteyden kautta ja Turvatuotteet.fi toimesta.

Kysy lisää kahden 2 MP Avigilon kameran tallentava kameravalvontajärjestelmästä

Paloturvapaketti PALOTURVAGSM36-4

PALOTURVAGSM36-4 on EN54-hyväksytty, usean ilmaisinlinjan palovaroitinkeskus. Älykäs järjestelmä sopii asennettavaksi moninaisiin kohteisiin, esimerkiksi asunto-osakeyhtiöihin, päiväkoteihin tai isompiinkin liiketiloihin.