Etusivu   »  Yrityksille

Turvatuotteet yrityksille

Ratkaisuja yrityksesi turvaksi

Yrityksen toiminta tulee turvata vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina. Käänny asiantuntijan puoleen!

Hälytinjärjestelmät

Ammattitason valinta yrityksille

Ajax-turvajärjestelmän avulla suojaat yrityksesi tärkeät toiminnot

Ajax on älykäs, luotettava, nopeatoiminen ja käyttäjäystävällinen turvajärjestelmä. Se reagoi vain todellisiin vaaroihin, eikä sorru vääriin hälytyksiin.

Hankkimalla Ajax-turvajärjestelmän ennaltaehkäiset vahinkoja

Ajax turvajärjestelmän käyttö on helppoa ja nopeaa yrityksen henkilökunnalle Ajax Security System MobiiliApillä. Ohjelmisto löytyy Google Play ja Apple AppStore kaupoista nimellä. Liittämällä Ajax keskusyksikkö yrityksen Wi.Fi tai ETH verkkoon ei laitteiston käytöstä tule erillisiä kustannuksia.

Ajax sopii myös kodin turva- ja hälytinjärjestelmäksi.

Kameravalvonta

Kameravalvonta on keskeinen osa nykyaikaista turvallisuusteknologiaa, ja sitä käytetään laajasti sekä julkisissa että yksityisissä tiloissa. Kameravalvontajärjestelmät koostuvat useista komponenteista, kuten kameroista, tallennuslaitteista ja analyysiohjelmistoista.

Kuvantunnistus- ja analytiikkaohjelmistot ovat myös tulleet osaksi kameravalvontaa, mahdollistaen esimerkiksi rekisterikilventunnistuksen ja epäilyttävän käyttäytymisen havaitsemisen reaaliajassa.  

Kameravalvonnan tekniikan kehittyessä on kuitenkin tärkeää huomioida myös yksityisyydensuojan ja tietoturvan kysymykset. Lainsäädäntö, kuten GDPR Euroopassa, asettaa vaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle, mikä on otettava huomioon kameravalvontajärjestelmiä suunniteltaessa ja käytettäessä.

Uudista nykyinen turvalaitteistosi!

Pyydä tarjous myynti@turvatuotteet.fi

Tarjoamamme tuotteet

Avigilon -tuotteet

Hanwha Vision -tuotteet

Ajax -tuotteet

Ubiquiti -tuotteet